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Tra le vigne, Valle della Loira

from @mauroveniceandwine

Cedric ci racconta i rischi che il vigneto corre con le gelate tardive
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French kisses

French kisses

from @mauroveniceandwine

A suggestion for lunch from Anjou, Loire Valley. Springtime it’s time for delicious pastas with seafood and seasonal vegetables, an Anjou Blanc, Chenin grape, is a perfect companion.
Primavera, pranzo, un piatto di pasta a base di verdure di stagione e crostacei, un Anjou blanc, da uve Chenin blanc, può rivelarsi un abbinamento davvero intrigante.
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Langhe vineyards, after a storm

Langhe vineyards, after a storm

from @mauroveniceandwine

After the rain, vineyards are colored of a shiny green: these are Langhe in springtime
Il colore verde brillante delle colline ricoperte di vigneti: queste sono le Langhe dopo un temporale di primavera
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Barolo: wine of the king or king of the wines?

Barolo: wine of the king or king of the wines?

from @mauroveniceandwine

It’s always an amazing experience visiting and tasting Renato Ratti. His son Pietro says “the man who created the modern Barolo”

Barolo: il vino del Re o il re dei vini?
Sempre un’esperienza affascinante la visita-degustazione da Renato Ratti, l’uomo che, come conferma il figlio Pietro, ha inventato il Barolo moderno
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